2014 Sonbaharında Göze Çarpan Çanta Modelleri

Bu sonbaharda genel olarak tüm moda baştan aşağıya değişiyor. Zira moda tasarımcıları bu konuda çok daha hassas davranarak tüm giyim ürünlerinde değişikliğe gidiyor. Kıyafetlerden aksesuarlara kadar farklı tasarımlar göze çarpıyor. Özellikle çanta modelleri açısından pek çok değişime yer veriliyor. Kısacası bu sene oldukça farklı ve göze çarpan çanta modelleri ilginize sunulacak gibi görülüyor.

Renkli ve Desenli Elde Taşınan Çanta Modelleri

Elde taşınan çanta modelleri her zaman için sonbaharın gözdesi olmuştur. Bu sene asi renklerin ön plana çıkmasıyla beraber çantalarda da bu duruma göre renkler seçilmiş. Öyle ki çantalarda artık çok daha fazla renk ve motif işlemeleri kullanılıyor. Bu sayede özellikle genç kızlar dışarı çıktıklarında çok daha güzel bir görünüme sahip oluyor.

Kürkler ile Kullanılan Koltuk Altı Çanta Modelleri

Sonbahar ve kış mevsimi yaklaştığında kürklerde ortaya çıkar. Doğal olarak kürkler ile oldukça güzel uyum sağlayan koltuk altı çanta modelleri şık bir görünüm sağlar. Bu sene siyah koltuk altı çantaların üzerine işlenen krem rengi fermuar ve askı ile çok güzel bir görünüm sağlanmış. Öyle ki birçok bayan çoktan bu çantaların siparişini internetten vermiş.

<h3<Minyatür Sandık Şeklinde Çanta

Artık özgün aksesuar tasarımları daha çok dikkat çekiyor. Öyle ki sonbahar aksesuar tasarımları içerisinde yer alan minyatür sandık şeklindeki çantalar pek çok bayan tarafından tercih ediliyor. Sanki içerisinde bir hazine varmış gibi bir hava veren bu çantalar pek çok kıyafetle ile kombinlenebiliyor.

buy kamagra 100mg

Yorum yapın