2015 İlkbahar – Yaz Makyaj Trendleri

Sezon modalarında aksesuar, çanta, giyim, saç gibi trendler değişirken makyaj trendi de değişmektedir. Diğer katagorilerin trendlerini incelemişken makyaj trendini de atlamak olmaz. Sizler için 2015 ilkbahar – yaz sezonunun makyaj trendini sizler için araştırdık. Bu sezonda doğanın uyanışını temsil eden bir makyaj modasıyla karşıkarşıyayız.

Bu sezon defilelerde de oldukça ön planda olan doğal makyajlar, adeta makyaj yokmuş hissi veriyor. Makyaj yokmuş gibi cilt trendine sizde uymak istiyorsanız kendi cilt tipinize uygun makyaj ürünlerini kullanabilirsiniz. Cilt renginizle birebir uyumlu fondöten veya pudranız ile makyaj yok dedirtebilecek doğallıktaki makyaj görünümüne sahip olabilirsiniz.

Allık kullanımında ise hafif pembe yanaklar bu sezon makyaj trendleri arasında yer alıyor. Elmacık kemiklerinize uygulayacağınız pembe tonlarındaki allıklar baharın enerjisini yüzünüze yansıtacaktır.

Etkileyici bakışların en önemli noktalarından biri olan dolgun kirpikler moda oluyor. Kendi kirpik yapınıza uygun rimeller ile kirpiklerinizi daha dolgun ve uzun görülmesini sağlayabilirsiniz.

Etkileyici bakışlar bu sezon aynı zamanda renkleniyor. Pembe

buy-kamagra-oral-jellies.com

, mavi, sarı gibi renkli eyeliner ve farlar ile göz makyajınızı renklendirebilirsiniz.

Beyaz göz kalemi uygulaması bu sezonda yine trendliğini devam ettiriyor. Gözleri olduğundan daha iri göstermeye yardımcı beyaz göz kalemleri ile makyajınızın odak noktasını gözleriniz olarak ortaya çıkartıyor.

Geçen sezon moda olan kalın kaşlar bu sezonda moda olmaya devam ediyor. Daha önceki yazılarımızda dolgun kaşlara sahip olmanıza yardımcı olacak ipuçlarını sizlerle paylaşmıştık. Ama kaşlarınızı kalınlaştırmak için kaş renginize uygun kaş kalemi veya kaş farı kullanabilirsiniz.

Dudaklarda bahar cıvıltısı yaşanıyor. Açık renk rujların hakim olacağı dudaklarda özellikle kırmızı tonlarını tercih etmelisiniz.

Yorum yapın