2015 Oscar Ödül Töreni Kırmızı Halının En Şıkları

2015 Oscar Ödül Töreni gerçekleşti. 87. Kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu.

Oscar Ödül Töreni ile ilgili ödül alan isimlerin haricinde kimin ne giydiği de en çok konuşulan konular arasındaydı. Katılımcıların başarılarının yanı sıra kırmızı halı da oldukça dikkat çekti. Sinema dünyasının en iyilerinin belirlendiği günde hem bayanlar hem baylar şıklıkları ile parlıyordu.

2015 Oscar Ödül Töreni’nde bayanlar genellikle uzun ve kuyruklu elbiseler tercih ettiler. Yırtmaç ve derin göğüs dekoltelerinin dikkat çekmesinin yanı sıra beyaz

, siyah, kırmızı, gümüş pırıltılı ve pastel tonlardaki elbiseler de ön planda. Desenli ve desensiz elbiselerin tercih edildiği gece de prenses modeli elbiseler de tercih edildi. Ayrıca elbiselerde transparan ve tül detaylar da görülüyor. Boyundan bağlamalı, askılı, straplez gibi çeşitli formlardaki elbiseler farklı kumaş çeşitliliği de gösteriyor. Elbiselerin yanı sıra etek ceket takımları gibi kostümler tercih eden bayanlar da var. Kostümlerini ayakkabı, gösterişli takılar, özenli saç ve makyajlarıyla kombinleyen başarılı bayanlarlar, ödül töreninde adeta göz kamaştırdı.

2015 Oscar Ödül Töreni’ne katılan erkekler de bayanlar kadar şık ve gösterişli katıldılar. Gri, bej gibi renklerde smokin tercih eden erkekler ayakkabı, aksesuar ve saçlarıyla da dikkat çekiyor. 2015 Oscar Ödül Töreni’nde kimlerin ne giydiğini incelemek için galerimizde ilerleyebilirsiniz.

 

 

Yorum yapın