2015 Sırt Çantası Modası

2014 yılında sırt çantaları büyük bir yükselişe geçti ve tahta oturdu. Sırt çantaları 2015 yılında da zirvede ki yerini koruyor ve hala en çok tercih edilen modeller arasında. Bu çantaların sevilmesinin nedeni sokak modası akımının rahatlığının ve şıklığının barındırıyor olması tabii birde 90’lı yılların popüler çantaları olması gibi nostaljik bir yönü var. Kullanışlı, şık ve modern görünümlü sırt çantalarını birçok marka üretti. Deri modeller ve kanvas modeller başta ünlüler olmak üzere bütün bayanların ilgisini cezbetti. Dünya markalarının neredeyse tümünü harekete geçiren bir moda halini alan sırt çantaları; Chanel, Moschino, MCM, Prada, Burberry, Tory Burch, Elizabeth and James, Gucci, Zara, Forever New gibi birçok ünlü marka tarafından üretildi.

Çantalar etnik desenleri; hayvan desenlerini, deri ve zımba detaylarını bir arada sunuyor. Gösterişli çantalarda taş detaylar ve altın rengi yoğunlukla kullanılmış.Her marka tarzı ile harmanlanmış bir çanta sırt çantası tasarlamayı başarmış diyebilirim. Üretilen çantaların bazıları ile eğlence mekanlarına giderken kombininizi tamamlamanız mümkün.

Üniversite öğrencileri

buy-kamagra-oral-jellies.com

, spor şık giyim tarzını benimseyenler, vintage tarzı giyimi sevenler için bu çantalar ideal. Çantaların fiyatları oldukça pahalı olmasına rağmen Zara uygun fiyata sırt çantası almak isteyenler için ideal bir marka. Modellerinde sadeliği ön plana çıkararak klasik tarzı benimseyen Zara; sokak modasını başarı ile klasik akımla birleştiren markalardan biri.

Yorum yapın