Moda Kulübü

2015 Yaz Sezonu Makyaj Trendleri

Yaz yaklaşıyor ve makyaj modası da artık yavaş yavaş değişiyor. Bu yaz sezonunda özellikle suda çıkmayan tarzda yapılan göz makyajları oldukça popüler.

Tatile gidenler ve suya girenler için harika bir çözüm olan kalıcı makyaj cildinizde yaklaşık olarak 1 ay kadar kalıyor. Bunun dışında siyah renkler ve gökkuşağı tarzında göz makyajları bu yaz sezonun trendleri arasında. Bu yaz makyajda ağırlıklı olarak göz ve çevresinde yoğunlaşıyor.

2015 Yaz Sezonu Trend Makyaj modellerine göz atacak olursak, bu sezon şüphesiz en çok eyeliner‘lar dikkat çeekcek. Özellikle uzun ve kalın hatlı çekilen eyeliner ‘lar ile gözlerinizi belirginleştirebilir ve daha güzel bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca eyeliner ‘ların ucu uzun ve git gide incelen tarzda olması sizi sezonun modasına uyduracaktır. Göz ve yüz makyajında bu sezonun en popüler renklerinden biriside kahverengi. Daha önce pek tercih edilmeyen bu renk bu sezonun trend makyaj modelleri arasında.

Göz renginiz fark etmeksizin her renge rahatlıkla uyan ve oldukça canlı

, asil bir görünüm yakalayan kahverengi makyajda ağırlıklı olarak far ve allık tercih ediliyor. Ayrıca göz makyajında palet göz diye tabir edilen göz üstünde kullanılan yoğun, canlı renkli makyaj tarzı da bu sezonun en beğenilenleri arasında. Yazın renkli ve hareketli dünyasında canlı renkli kıyafetlerinizi bu tarz bir makyaj ile canlandırabilir ve harika bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Exit mobile version