2015 Yaz Kombinleri Yazı Dizisi Part 1

Sıcak havalarda giyinmek her zaman çantada keklik bir iş olmayabilir. Sıcak havalarda güzel giyinmek ise deveye hendek atlatmaktan daha zor denilebilir. Yaz aylarında hem stilimize önem verip hem de terlememeyi gerçekten başarabilir miyiz? Bu sorunun cevabi basiclere sık sıkıya bağlı kalıp birkaç ipucunu birleştirmede yatıyor.
Bize de sizlere yardımcı olmak istedik ve repertuarınıza ekleyebileceğiniz beş farklı gündelik ama şık kombini sizler için oluşturduk. Bunlardan ilkini aşağıda bulabilirsiniz:
Kısa Kollu Gömlek + Pantolon/Chinos
Eğer düzenli bir moda bloğu takipçisiyseniz

, kısa kollu gömleğin demode görüldüğü yılların artık geçmişte kaldığını büyük ihtimalle biliyorsunuzdur. Kısa kollu gömlekler uzun kollu akranlarına göre çok daha sıcak hava dostu ve iyi kesimli bir pantolonla kombin edildiği zaman oldukça şık görünebiliyorlar.
Ancak eğer gömlek üzerinize oturmazsa bırakın şık görünmeyi ordudan yeni emekli olmuş albay görüntüsüne bürünebilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, gömleğin gövdenize ve kollarınıza iyi oturduğuna ve sırtınızı esnettiğinizde sıkmadığına emin olun.
Konu pantolona geldiğinde ise paçalarının uzun olmadığına ya da kıvırmaya elverişli olduğuna emin olmanız gerekiyor. Unutmayın, yazın çoraplarımızı göstermeye bir süreliğine (belki de uzun bir süreliğine) elveda dedik. Bu nedenle 4-5 çift babet çorabı çekmecemizde bulundurmak faydalı olacaktır.
Son olarak, gömleğinizin ve pantolonunuzun birbirine zıt renklerde olduğuna emin olun. Burada tek istisna yaz aylarının vazgeçilmez rengi olan beyaz renk olabilir.

 

Men's Summer Short-Sleeved Shirt And Trousers Combination Outfit Inspiration Lookbook

h&m ss13 mango man 2015 sarar ss14 office shoes ss13 reiss ss15 burton ss15 Faconnable ss15 jigsaw ss14 j crew spring 2015 reiss ss14 nordstrom ss14 simons ss15

Yorum yapın